2011. március 8., kedd

Real Real World??


Ma láblógatás volt ezerrel. Keddenként nincs órám és nekem mindenféle izgalmas dolog járt a fejemben tanulás helyett.
Kezdjük pl. a Való Világgal. Tudom, paraszt aljaműsor, amit csak a fogatlan vidéki háziasszonyok meg a putrinép néz. Ez volna az a 2 millió ember? Most komolyan ennyien áltatják magukat? Nem igazán értem, hogy miért gáz ha valaki nézi.
Persze senki sem nézi, mégis mindenki tudja hogy mi zajlik épp. Eljátszottam a gondolattal, hogy jelentkezem a következőbe. Bár valószínűleg nem vagyok hozzá elég személyiségzavaros. Valamint csakis párosan mennék...Vele. Egyedül szétverném a fejem valamelyik üvegablakon az első hónap után. Ketten más bevállalni. Ha mindenki megutál, ti akkor is ott vagytok egymásnak.
Az már más kérdés, hogy a szerkesztők és vágók kezébe helyezed a későbbi, villán kívüli pozíciód. Mert hát óriási szerepük van abban, hogy a 24 órás műsort fél órában hogyan adagolják a bambuló nézőnek.
Lehet hogy valójában Gombi nem is olyan pipogya, Zsófika nem is annyira szőke és Szandika nem is olyan plöttyedt, mint amilyennek abban a fél órában bemutatják őket.
Ha bent lennék a villában, és velem lenne Ő is...biztos hogy nem az önmegtartóztatást választanám. Takaró alatt, mosókonyhában, akárhol...
Kétnaponta buliznék, és kétnaponta heverném a bulikat. Mindenkit megszívatnék. Fürdőruhában tusolnék. A cigifüggőség nem veszélyeztet...
De minden valószínűség szerint nem nyerném meg. Meg amúgy is...baromi ronda az a nyereménylakás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

blog