2011. március 10., csütörtök


Úúristen mire jöttem rá! Vv Béci kiköpött  klónja a volt barátomnak. Félelmetes a hasonlóság. Mimika, mozdulatok, hanglejtés, szóhasználat, arc, test, minden A-Z-ig...Ez sajnos nem tudom hogy kinek hízelgő vagy épp megalázó, de tény.
Viszont rájöttem, hogy valójában mi fogott meg benne. Jó pár férfival találkoztam már és igazából mindegyik meg tud fogni valamivel, de a hátrányaik is megvannak.
A Béci típusú férfi elhiteti az emberekkel, hogy tudja őket manipulálni. Elhiszed hogy  van karizmája és ezáltal hatalma emberek fölött és ekkor hajlamos beleremegni az ember lányának a  lába, de annyira akarja a hatalmat és az irányítást, hogy inkább a kezébe adod, csak fogja be végre a száját. Elhiszik magukról hogy baromi erősek és becsületesek, és hogy ők minden nő álma, de a legtöbbjük olyan mint egy szétsminkelt prosti. Ha egy kicsit közelebb hajolsz hozzá, rájössz hogy nem is olyan vonzó. Addig rágja a füled és pattog mint a nikkelbolha, hogy megunod és inkább behódolsz. Ha viszont valódi hatalom és erő van a kezei közt, és úgy érzi méltó társra lelt, akkor kivirágzik. És akkor a leggyönyörűbb és legfélelmetesebb is egyben. Olyankor ellenállhatatlan.
Ki milyen megalkuvó( én egyáltalán nem), elég hamar be lehet tőle sokallni, és akkor nincs az a karizma ami visszaadná a szépségét. Akkor fuss, ahogy látsz, mert tőle nehezen szabadulsz.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

blog