2011. március 9., szerda


Nők Lapja Psziché, Mindennapi Pszichológia, A csodálatos kutyadoki, temérdek pszichológiai rovat minden női magazinban, legyen az internetes vagy hagyományos. Hova ez a nagy érdeklődés?
Mert oké, tényleg érdekes. De ez a nagy kereslet mintha 1-2 év alatt bontakozott volna ki, és igazából nem tudom minek köszönhető. Azért nálunk sokkal zavarosabb országok is vannak, nem foghatjuk erre. Ennyi lelki problémánk lenne nekünk Magyaroknak? Vagy csak a magyar nőknek? Mert hát ezek elsősorban még mindig minket céloznak meg.
A leggyakoribb témák a következők: erős nő- elnyomott pasi, a mai kamaszok hajmeresztő dolgai, szingliség, a munkahelyi stressz százféle fajtája,  szexuális határtalanság-gátlástalanság-virágzó magyar szexipar, nő-férfi kommunikáció vagy hiánya, apa-gyerek kapcsolat
 Ezekről hallani leginkább manapság, és mintha szakértő is egyre több lenne. Minden magára valamit is adó női portál szakik tucatjait rántja elő a farzsebéből. Ha beírod a fórumba hogy elhagyott a pasid, a fogorvostól kezdve a shoppingterapeután át azonnal rádküldenek egy párat. Nah szerintem ez a nem normális.
Inkáb azt a fajta mentalitást kéne kialakítani, hogy egy egészséges ember képes legyen megoldani a problémáit a saját közegében. Aki az élet ilyen hétköznapi dolgaival nem boldogul, az kérem húzza le magát a klotyón, mert megérdemli.
Ezzel csak a sok életképtelen ember alá adják a pacit,miszerint teljesen normális ha nem tudja megoldani a gondjait. Jó ez így tényleg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

blog